L’ex-diputat de la CUP Antonio Baños ha estat finalment apartat de les eleccions al secretariat nacional de l’ANC. Després de la polèmica i les crítiques rebudes ahir a la tarda, l’ANC ha acceptat que Baños presentés al·legacions aquest matí, però finalment la junta electoral ha resolt en contra de la seva candidatura. També n’han restat fora Alexis Azuaje, Adrià Aragonès, Miquel Àngel Audí, Gràcia Ferrer, Joan Folch i Sergi Masip.

En canvi, la junta electoral ha acceptat la readmissió de les candidatures de Pere Camps, Xavier Ludevid i Elisenda Romeu, com a candidats a representació nacional; i Jordi Alemany, Adrià Aragonès, Neus Cerdà, Marcel·lí Corominas, Francesc Esteve, Joan Martínez, Sergi Masip, Eva Riera, Mateu Rodes i Tomàs Sayes com a candidats de representació territorial.

Ací podeu consultar-se la llista definitiva de candidats.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.