Des d’avui i fins al dia 6 de setembre es faran arreu de Catalunya les proves d’accés a la Universitat pel curs 2018-2019. Un total de 5.431 estudiants s’han matriculat de la prova d’accés a la universitat (PAU) en la convocatòria extraordinària de setembre. Hi haurà 22 tribunals ordinaris, dotze a Barcelona, quatre a Bellaterra, dos a Girona, dos a Lleida i dos  a Tarragona.

La major part dels estudiants, 3.606 (un 66,4%), presenta a les proves de la fase general i a algun dels exàmens de la fase específica i 1.825 faran només exàmens de la fase específica (1.326 són estudiants de Batxillerat i 499 de Cicles Formatius de Grau Superior). D’altra banda, un total de 300 dels estudiants que van a la selectivitat de setembre ho fan per millorar nota i 153 ho fan perquè va suspendre en anteriors convocatòries.

Els exàmens d’avui són els de llengua castellana, llengua catalana, història de la filosofia, economia de l’empresa, química, literatura castellana, anàlisi musical i dibuix tècnic. Demà es faran els d’història, llengua estrangera, ciències de la terra, fonaments de les arts, matemàtiques aplicades a les ciències socials, electrotècnica i història de l’art. L’últim dia, el dimecres, hi haurà els de geografia, física, dibuix artístic, llatí, matemàtiques, biologia, cultura audiovisual, grec, literatura catalana, disseny i tecnologia industrial. Els estudiants podran saber les notes el 18 de setembre al portal web de la Generalitat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb