Òmnium organitza avui la primera Viquimarató Òmnium, una activitat per a millorar els continguts sobre Òmnium i la cultura catalana a la Viquipèdia, l’enciclopèdia digital de contingut lliure. L’entitat ha fet un llistat de les entrades que pretenen millorar i comptaran amb el suport tècnic de l’associació Amical Wiquimedia.
L’activitat tindrà lloc a la seu nacional d’Òmnium (Diputació, 276, pral. Barcelona) entre les 9 h i les 14 h.

Què és una Viquimarató?
És una activitat on un grup de viquipedistes, o persones interessades en ser-ho, es troben físicament en un lloc per ampliar i millorar un article o una temàtica determinada de l’enciclopèdia. Els organitzadors proporcionen bibliografia de qualitat i els viquipedistes, provistos dels seus ordinadors portàtils, només necessiten connexió a Internet, una taula i una cadira. En aquest cas, a més, Òmnium oferirà esmorzar i vermut a tots els participants.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb