Artur Mas va avançar ahir que parlaria quan haguessin comparegut els principals encausats pel cas Palau: Fèlix Millet, Jordi i Gemma Montull i Daniel Osàcar. Avui, en un acte d’Òmnium a l’Hospitalet de Llobregat, l’ex-president ha acusat Millet i els Montull d’haver mentit i ha refermat la confiança en Daniel Osàcar. ‘Les acusacions de Millet i Montull són pura invenció’, ha dit.

En una breu declaració als periodistes, ha dit que no havia volgut parlar sobre aquest judici fins que s’han sabut totes les versions de Millet, Montull i l’ex-tresorer de CDC Daniel Osàcar: ‘Una vegada escoltada la versió d’Osàcar, em ratifico en tot el que havíem dit fins ara: primer, la plena confiança en ell, absoluta i total; i segon, el que ja ha explicat ell, que és que moltes de les coses que es van dir el primer dia eren simplement mentida’, ha afirmat.

Per l’ex-president de la Generalitat, aquesta gent ‘necessita rebaixar les seves penes perquè és manifest que van robar diners del Palau de la Música’. Ha repetit que s’arrenglerava amb la posició d’Osàcar i ha recordat que era la persona que tenia la responsabilitat de l’administració de les finances de CDC i que comptava amb la seva confiança.

Mas haurà de comparèixer al parlament arran de la petició de tots els grups de la cambra excepte Junts pel Sí per donar explicacions sobre les acusacions que han fet aquests dies Millet i Montull. Els dos principals responsables del Palau de la Música han acusat Convergència d’haver rebut finançament irregular a través del Palau. Segons ells, l’empresa Ferrovial feia donacions a CDC mitjançant el Palau en canvi de concessions d’obra pública.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]