Exposició 'Botàniques' al Bombas Gens

L’art abstracte i la natura s’ajunten per trencar els límits físics i crear espais imaginaris en les dues noves exposicions del centre d’art de València, Bombas Gens. ‘Hiperespais‘, que es pot veure fins el 24 de gener de 2021, convida el visitant a viatjar amb la ment a partir de construccions, textures, pintura i superposicions de materials diferents. L’objectiu és reflexionar sobre la relació entre arquitectura i natura. Per altra banda, ‘Botàniques‘, que s’allargarà fins el primer de novembre de 2020, pretén de crear un jardí interior per mitjà d’una selecció de fotografies de plantes. La sala on es troba aquesta mostra connecta directament amb el jardí exterior del museu, de manera que aquest també passa a formar part de l’exposició.

Totes les obres formen part de la col·lecció de la fundació ‘Per Amor a l’Art‘ i mostren tota mena de tècniques i visions d’artistes contemporanis i del segle passat d’arreu del món. A ‘Botàniques’ s’hi pot veure la visió analítica d’Albert Renger-Patzsch o Karl Blossfeld, la mirada kitsch de Hans-Peter Feldmann o els collages d’Alessandra Spranzi. A ‘Hiperespais’ s’exposa el treball de Patricia Gómez i Maria Jesús González, Heimo Zobernig, Barbara Kasten o Fernanda Fragateiro.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb