Arranquen les negociacions entre Generalitat i Govern per resoldre les “discrepàncies” sobre la llei de la nova RTVV

  • La Comissió Bilateral de Cooperació entre l'Administració General de l'Estat i la Generalitat Valenciana ha acordat iniciar les negociacions per a resoldre les "discrepàncies" manifestades en relació amb dos articles i una disposició transitòria de la llei per la qual es va crear el mes de juliol passat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova RTVV.

VilaWeb
Redacció
09.11.2016 - 10:51
Actualització: 09.11.2016 - 19:31

VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)

La Comissió Bilateral de Cooperació entre l’Administració General de l’Estat i la Generalitat Valenciana ha acordat iniciar les negociacions per a resoldre les “discrepàncies” manifestades en relació amb dos articles i una disposició transitòria de la llei per la qual es va crear el mes de juliol passat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova RTVV.

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica este dimecres l’acord, pel qual es decidix també designar un grup de treball per a proposar a la Comissió Bilateral de Cooperació la solució que procedisca, i comunicar l’acord al Tribunal Constitucional.

El grup de treball intentarà resoldre les discrepàncies sorgides entorn dels articles 42 i 46 i la disposició transitòria novena de la llei del Servici Públic de Radiodifusió i Televisió d’Àmbit Autonòmic de titularitat de la Generalitat.

L’article 42 és el relatiu a clàusules socials i mediambientals en la contractació; el 46 sobre règim de personal i la disposició transitòria novena establix que en les contractacions temporals es valorarà com a mèrit diferenciat haver treballat en l’antiga RTVV, l’antiguitat i que s’haguera accedit al lloc mitjançant procés selectiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any