Arran, organització juvenil de l’esquerra independentista, ha anunciat que ha fet militant honorífica a l’ex-diputada de la CUP Anna Gabriel, exiliada a Suïssa contra la repressió de l’estat espanyol. Es tracta de la primera militant honorífica que té l’organització.

L’anunci l’han fet en l’obertura de la tercera Assemblea Nacional, que es prolongarà durant el cap de setmana a Manresa (Bages), després que una delegació d’Arran visités la setmana passada Anna Gabriel a Ginebra. En un missatge d’agraïment al conjunt de la militància, Gabriel ha dit: ‘Militem en l’independentisme perquè entenem que és un motor de transformació social’.

Arran afronta l’Assemblea Nacional en ple procés de redefinició estratègica de l’independentisme a Catalunya, i debatrà entorn una nova ponència tàctica i estratègica i una nova ponència organitzativa que ha de fer front al creixement que ha experimentat l’organització els darrers mesos.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb