El vice-president del govern, Pere Aragonès, ha insistit que la Generalitat no destinarà ‘ni un sol euro públic’ a adquirir els terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, on s’hi preveu ubicar el Hard Rock Entertainment World, perquè ‘és una operació entre privats’. Ho ha dit en resposta a una pregunta d’ERC a la sessió de control del parlament. Aragonès també ha garantit que la Generalitat tampoc es farà responsable d’hipotètiques reclamacions pel canvi del valor del sòl: ‘Els diners públics són per una altra cosa’.

El vice-president ha lloat el projecte antigament conegut com a BCN World per l”impacte positiu’ que diu que pot tenir al Camp de Tarragona, on creu que pot fer de ‘complement’ de l’oferta de la Costa Daurada.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.