Fotografia: Blisstopic.com.

El nom d’Antonio Baños es va fer popular, sobretot  l’any passat, quan fou designat cap de llista de la CUP a les últimes eleccions al parlament. Però abans ja era conegut per haver treballat molts anys en el món del periodisme i també tenia un nom en l’escena musical barcelonina, com a guitarrista i veu del grup Los Carradine.

Després del seu pas per la política, que es va tancar sobtadament al començament de gener, quan va dimitir en el moment que semblava que no hi hauria acord d’investidura entre la CUP i Junts pel Sí, Baños ha tornat a pujar a l’escenari, ni que sigui per un sol dia.

Avui, un any després d’haver llançat l’últim disc (‘Academia Rocanrol‘), Los Carradine es reuneixen excepcionalment. Segurament serà l’únic concert que faran enguany, i Baños és entre els músics. L’actuació és a l’Old Wave New Wave, el club mensual de Miqui Puig a La [2] de Nitsa, a Barcelona.

Informació relacionada:

VÍDEOS: Los Carradine, el passat musical d’Antonio Baños

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]