És sense dubte la notícia de la setmana. La primera edició d’un Festival d’estiu dedicat al so de la cobla i els seus instruments és ja una realitat que ens complau i ens fa trempar. En parlarem a bastament, repassarem el programa i comentarem i escoltarem algunes de les seves propostes. El Festival AMB SO DE COBLA se celebrarà a Palamós entre els dies 29 de juliol i 6 d’agost.

I al FES TA FESTA, ja un dia abans, us proposem escoltar i veure als BIFLATS, una de les propostes més agosarades del Festival en el nostre Youtube de la setmana, en el qual ens interpretaran el tema “Pèl a les aixelles” del seu primer CD titulat CATALAN FANFARE!.

I com va passar la setmana passada, tindrem més vídeos i tots ells relacionats amb el festival empordanès. Vídeos de la cobla La Bisbal Jove que presenta dos espectacles dels quals escoltarem algunes mostres.

DECOPBLAS, o el que és el mateix, el binomi GASPATXO & COBLA LA BISBAL JOVE, amb un tema d’allò més fussionador en tots els aspectes: “Un velero llamado libertat”amb el ritme rumba, el so de la cobla i la lletra del José Luís Perales.

I també podreu veure, al final d’aquest davantal, el video de promoció i un parell deYoutubes més de l’espectacle TUTUTS!, una trobada genial de la cobla amb l’actor David Planas i els elements de la Festa Major, sota la direcció general del mestre Xavi Molina. No us ho perdeu.

A banda de tot això, escoltarem dues sardanes escrites l’any 2004 i dedicades a la vila de Palamós, la seu del Festival que ens ocupa i que ara fa 13 anys vivia un altre gran esdeveniment: el seu pubillatge. Així escoltarem “Palamós, ciutat pubilla”, de Ricard Viladesau, i “Palamós 2004”, de Florenci Trullàs.

Llegir més i escoltar el programa….

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]