Amazon obrirà un centre logístic a Martorelles la pròxima tardor i crearà sis-cents cinquanta llocs de treball en un termini de tres anys. És el quart centre que la companyia nord-americana crea a Catalunya en pocs mesos. Aquesta instal·lació serà de trenta mil metres quadrats i quan comenci la seva activitat comptarà amb dos-cents treballadors.

El batlle de Martorelles, Marc Candela, ha assegurat que la inversió d’Amazon col·locarà el parc empresarial del municipi en un percentatge de màxima ocupació, l’equivalent als anys anteriors a l’esclat de la crisi. El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha explicat que Amazon consolida la seva aposta per Catalunya com un ‘hub’ estratègic del sector de la logística a Europa, on la companyia ja ha construït trenta-un centres en set estats.

El nou centre de Martorelles se suma als tres equipaments que Amazon té Catalunya. El juny de l’any passat es va confirmar la construcció d’un gran centre logístic a El Prat de Llobregat, al setembre es va inaugurar un magatzem a Barcelona i a l’octubre es va crear un nou centre logístic a Castellbisbal que començarà a funcionar enguany.

En total, la companyia nord-americana donarà feina a més de tres mil persones. L’interès d’Amazon en Catalunya rau en la situació estratègica del Principat i el creixement de clients catalans.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]