Sis de les deu alumnes ferides en l’accident de trànsit d’un minibús a Costa d’Ivori han rebut l’alta. Les altres quatre continuen sota observació en una clínica a Abidjan, segons que ha informat el Ministeri d’Afers Estrangers espanyol. Totes elles van quedar ferides en el sinistre que va costar la vida a Teresa Cardona, sots-directora del col·legi Canigó de Barcelona.

Cardona i les alumnes formaven part d’un grup de trenta persones que viatjaven amb dos minibusos entre Abidjan i Yamoussoukro, on havien de participar en un projecte solidari.

Quatre persones, entre els quals familiars i responsables del col·legi major Bonaigua i el col·legi Canigó, han viatjat avui cap a Costa d’Ivori per agilitzar el retorn del grup a Barcelona. Responsables de l’escola consultats per l’ACN asseguren que encara no hi ha cap concreció de quan podran tornar, ni de com i quan es podrà fer la repatriació del cadàver.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.