Sis de les deu alumnes ferides en l’accident de trànsit d’un minibús a Costa d’Ivori han rebut l’alta. Les altres quatre continuen sota observació en una clínica a Abidjan, segons que ha informat el Ministeri d’Afers Estrangers espanyol. Totes elles van quedar ferides en el sinistre que va costar la vida a Teresa Cardona, sots-directora del col·legi Canigó de Barcelona.

Cardona i les alumnes formaven part d’un grup de trenta persones que viatjaven amb dos minibusos entre Abidjan i Yamoussoukro, on havien de participar en un projecte solidari.

Quatre persones, entre els quals familiars i responsables del col·legi major Bonaigua i el col·legi Canigó, han viatjat avui cap a Costa d’Ivori per agilitzar el retorn del grup a Barcelona. Responsables de l’escola consultats per l’ACN asseguren que encara no hi ha cap concreció de quan podran tornar, ni de com i quan es podrà fer la repatriació del cadàver.

 

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb