El periodista Alfred Costa ha estat ratificat per les Corts com a director general d’À Punt Mèdia amb els vots a favor de PSPV, Unides Podem i Compromís. Costa substituirà així Empar Marco, que ha estat la primera directora dels nous mitjans públics al País Valencià.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) havia proposat Alfred Costa com a nou director general i faltava que les Corts ho validessin per majoria absoluta. Superat aquest tràmit, el Consell Rector formalitzarà el seu nomenament per un període de tres anys. Costa ha estat el candidat que ha generat més consens dins del Consell Rector, per davant de Francesc Garcia Donet, l’altre candidat finalista.

Costa va ser periodista de Canal 9 entre 1999 i 2013, i era cap d’emissions d’À Punt. El 2015 va entrar en política de la mà del PSOE, aconseguint sent regidor a l’Ajuntament de Torrent. El 2018 va dimitir per a poder tornar a la cadena pública després de la reobertura.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb