El compositor tarragoní, amb la seva sardana “Montblanc, Capital de la Sardana” va obtenir quasi el 25 % dels vots emesos pels assistents al Concert Final celebrat diumenge passat al Gran Teatre del Liceu. També es van donar a conèixer el Premi de la Crítica i el Premi Joventut, que guanyaren Marc Timón i Xavier Ventosa per les sardanes “Perpetuum desidium” i “El secret d’Olesa”, respectivament.

I en el FES TA FESTA d’avui les escoltarem totes tres, i us farem la crònica d’aquest gran concert que comptà amb l’actuació de les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mediterrània i Els Montgrins, la Coral Polifònica de Puig-reig, el grup PORT-BO i la soprano Indira Ferrer, i en el que s’estrenà l’obra del mestre Antoni Mas Bou “És quan parlo que hi veig clar”, sota la direcció de Jordi Molina.

Llegir i escoltar el programa …

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.