Tamara Adrià Carrasco

Els grups de suport de Tamara i Adrià Carrasco han organitzat una sèrie d’actes quan fa un any que la guàrdia civil va picar a la porta de les llars dels dos membres dels CDR per a detenir-los acusats de rebel·lió, sedició i terrorisme.

Els actes se celebraran el 6 i el 10 d’abril. El primer serà a Esplugues de Llobregat, poble d’Adrià Carrasco, on es farà una jornada antirepressiva, amb debats, tallers, xerrades i concerts. També es tractarà l’experiència de familiars i el paper del periodisme.

El 10 d’abril es farà una manifestació a Viladecans, el municipi on la Tamara Carrasco està confinada des de fa un any. És la data exacta que la guàrdia civil va detenir Tamara i que l’Adrià va haver de marxar a l’exili a Bèlgica L’Adrià està acusat per haver aixecat unes barreres d’un peatge i Tamara per haver organitzat les mobilitzacions.

El grup ‘Adri Et volem a casa’ i ‘Tamara no estàs sola’ han titulat les jornades com ‘i, malgrat tot… seguirem lluitant!’ com a mostra que la repressió no els ha aturat. Els actes ja han tingut un ampli ressò amb mostres de suport i crides a les xarxes a assistir-hi principalment des de l’esquerra independentista:

 

 

 

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb