Generalitat Abacus

La consellera de cultura, Laura Borràs, i la presidenta d’Abacus Cooperativa, Maravillas Rojo, han signat avui el document de donació de l’arxiu històric de la cooperativa a la Generalitat, que es conservarà a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

Segons ha informat el departament en un comunicat, el fons Abacus Cooperativa permet conservar memòria de la història del cooperativisme a Barcelona, ‘impregnada dels valors del consum responsable i del seu compromís pel medi ambient i la sostenibilitat’.

És rellevant també pel fet que la cooperativa, des dels seus orígens, ha contribuït a la dinamització educativa i cultural del territori; ha apostat per promoure la cultura i la llengua catalanes, i per prioritzar valors ètics, solidaris i de compromís social.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb