El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromés és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.

Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

À Punt, la televisió pública valenciana arrenca diumenge la nova programació amb dos informatius, un magazín de presentació i programes de llengua, cuina i dansa. El primer programa de la represa oficial de les emissions públiques serà un informatiu de migdia –’À Punt Notícies-Cap de setmana’– amb una durada de 45 minuts, què començarà a les 14,30.

Després continuarà l’emissió en directe amb un magazín especial per a donar la benvinguda al nou mitjà. ‘À Punt directe’, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s’emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diversos punts del País Valencià ‘per a estar al dia de l’actualitat i gaudir del millor entreteniment’.

Assumptes interns amb Màxim Huerta
El ministre de Cultura del nou govern espanyol, Màxim Huerta, serà un dels primers rostres que apareixeran als televisors que sintonitzin À Punt el dia de l’estrena. Huerta és un dels protagonistes del programa ‘Assumptes interns’, que en aquesta emissió inicial es titula ‘Com som els valencians’. En una nota de premsa, À Punt ha explicat que era ‘una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes’. El programa el presenta Pere Aznar.

Quique Dacosta a ‘Cuiners i cuineres’
Una de les altres cares conegudes que estrenarà el canal serà el reconegut cuiner Quique Dacosta, en el programaèrie documental    ‘Cuiners i cuineres’, presentat per Ricard Carmena, sobre els millors cuiners valencians.  El programa  s’endinsa  en la sala d’innovació del restaurant de Dacosta, en Dénia i a poc a poc van trobant l’associació definitiva entre el progrés gastronòmic i la tradició. Seuen a la taula de Pont Sec, al costat de Pep Romany (anomenat el Rei de les Coques).

 Eugeni Alemany i Tabarca
Eugeni Alemany presentarà el programa d’entreteniment que viatjarà per tot el País Valencià a la recerca de paraules, expressions i formes curioses de la llengua.  En aquest programa, Eugeni Alemany visitarà l’illa de Tabarca i convertirà la mar en muntanyes de sal a Guardamar, parlarà del passat i del present del pantà de Tous i acompanyarà un llanterner d’Alcalà de Xivert en una emergència.

 

 

 

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.