à punt informatius

La televisió d’À Punt avançarà a partir de dilluns, 4 de febrer, els horaris dels informatius de migdia i del vespre, com també el prime time durant tota la setmana. A partir del febrer, ‘À Punt NTC Migdia’ arrencarà a les 13.55 i ‘À Punt NTC Nit’ a les 20.30, segons que diu en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Aquesta reestructuració farà que el concurs diari ‘Atrapa’m si pots’ avanci l’horari habitual. Paral·lelament, dilluns À Punt recuperarà ‘L’alqueria blanca’, la sèrie de més èxit de l’extinta RTVV.

À Punt també ha decidit d’avançar el prime time, amb la qual cosa el programa de repàs de l’actualitat en clau d’humor ‘Assumptes interns’ s’emetrà cada dia a les 21.30 a partir de la setmana que ve.

Tots els programes de la televisió d’À Punt Mèdia es poden seguir en directe i en diferit a la web.

À Punt reemetrà diàriament L’Alqueria Blanca a partir del febrer

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb