David Guetta, el reclam del festival Electrobeach del Barcarès

  • Martin Solveig, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Eric Prydz, Nicky Romero, Dj Snake, Axwell & Ingrosso, Sven Vath i Luciano també passaran per l'escenari del poblet pescador a tocar de Perpinyà

VilaWeb
Redacció
15.07.2016 - 02:00

El discjòquei David Guetta és el cap de cartell de l’Electrobeach 2016, el festival de música electrònica que acull el Barcarès, prop de Perpinyà. Guetta presenta avui el seu darrer disc Listen Again i fins demà una seixantena d’artistes reconeguts de l’escena internacional passaran pels tres escenaris instal·lats entre la platja i els jardins Du Lydia del municipi.

Entre les actuacions d’avui destaquen la del duo d’electrohouse, Axwell & Ingrosso; la del productor alemany conegut per l’èxit Sun goes downRobin Schulz, i el concert de música techno, a càrrec de Sven Vath. Demà serà el torn d’en Nicky Romero, que interpretarà les cançons de The moment; de Hardwell, del discjòquei holandès especialista en música dance i protagonista del popular programa de ràdio musical Hardwell on Air, i del raper francès número 67 del top 100 de discjòqueis mundials, Snake.

L’Electrobeach festival tindrà representació catalana a través dels discjòqueis de Flaix FM: Sergi Domene, Jordi Veliz i Marsal Ventura i del videojockey Oriol Torres. Per facilitar l’accés del públic que es deslaça al festival des del Principat s’organitzen autobusos que surten de Barcelona i que fan parada a Girona i Figueres.

Aquest any el certamen estrena un escenari epecial dedicat a la música tecnho, que s’afegeix a l’escenari principal i al de la platja, que enguany serà plataforma exclusiva d’artistes francesos. L’Electrobeach s’ha consolidat com el festival de música electrònica de referència del sud d’Europa. Des del 2009 ha volgut ser el punt de trobada del públic jove i els discjòqueis més aclamats de l’escena internacional. El 2015 va igualar la participació d’altres grans festivals del sector com el belga Tomorrowland o l’Ultra Music Festivalde Miami.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any