S’estrena el primer festival electro-pop francòfon: El Festival

  • Deluxe, Pefel & Greem, Brigitte, Gush, Arno i Joeystarr seran els ambaixadors del panorama musical francès al Poble Espanyol

VilaWeb
Redacció
03.07.2016 - 02:00

El Festival, és el primer esdeveniment electro-pop francòfon de Barcelona. Avui alguns dels millors artistes del panorama musical francès desfilaran per l’escenari del Poble Espanyol fins a la una de la matinada. La cita anirà acompanyada de foodtrucks, paradetes gastronòmiques del País, productes vintage i un espai infantil.

El programa l’encapçala Deluxe, un grup francès a cavall del funk i el jazz, que presenta Stachelight. El segueixen Pfel & Greem, el duo de house, electro i hip hop que van ser premiats amb un Grammy el 2015. Brigitte continuarà la festa amb Indie Folck de les cantants franceses Sylvie Hoarau  i Aurélie Saada. Després vindrà Gush, dos germans i dos cosins formen un grup de pop-rock capaç d’intercanviar-se els instruments mentre actuen. El cantant i actor belga, Arno, serà l’encarregat de tancar la nit amb les seves lletres emotives en anglès, francès i flamenc.

Durant el festival, de 17-1, hi haurà foodtrucks, parades vintage i activitats infantils com ara conta-contes, mini-ioga o tallers de música. El Festival també portarà una última actuació de rap francès dimarts 5 de juliol a la Sala Apolo. Joeystarr presentarà Carib Dandee després d’haver estat apartat dels escenaris centrat en la seva feina d’actor.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any