‘De flor en flor’: el primer festival de flors i jardins de Barcelona

  • El Poble Espanyol de Barcelona celebra l'arribada de la primavera amb un certamen de flors

VilaWeb
Redacció
25.03.2016 - 02:00

El Poble Espanyol de Barcelona celebrarà enguany la primavera amb una gran festa de colors i sensacions. ‘De flor en flor‘ és el nom del primer i únic festival de flors i jardins que es fa a Barcelona. Es podrà veure a l’emblemàtic recinte de Montjuïc fins el 28 de març.

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Barcelona, el Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, entre més, inclourà decoracions florals en deu espais del recinte i una llarga llista d’activitats per a tota la família: una exposició d’orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral, un concurs de pintura ràpida obert a nens i adults i música en directe –blues i guitarra clàssica.

Tallers per als més petits
La mainada podrà participar en un seguit de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre’n les curiositats. Podrà tenir cura d’un hort urbà, descobrir les plantes aquàtiques o iniciar-se en el món dels cactus. A més, hi haurà xerrades adreçades al públic general i als professionals del sector.

A ‘De flor en flor’, hi col·labora la fundació ASPACE, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961 per un grup de pares, amb l’objectiu d’atendre les persones afectades de paràlisi cerebral. Per a aquest primer certamen, es treballarà conjuntament amb el Jardí Botànic i un grup de persones que tenen aquest trastorn. Junts, faran una decoració en el festival. Prèviament hauran seguit una formació a càrrec de personal del Jardí Botànic.

 Vegeu ací el programa complet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any