BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dilluns que encara hi ha temps per cercar una sortida dialogada per a l’encaix català, però ha avisat que donarà suport a “la resposta” del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, si finalment es declara la independència.

Ho ha dit en roda de premsa després de participar en una reunió extraordinària de la Comissió Executiva del PSC i acompanyat del líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, reunió a la qual també han acudit el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, i la sotssecretària general, Adriana Lastra.

“De la mateixa manera que oferim diàleg, també donarem suport a la resposta de l’estat social de dret davant qualsevol intent de fallida unilateral de la convivència” del conjunt d’espanyols, ha avisat.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb