SANT ANDREU DE LA BARCA (BARCELONA), 9 (EUROPA PRESS)

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, s’ha reunit aquest dilluns amb el director de l’IES El Palau per tractar sobre les queixes que un total de 18 famílies han traslladat a l’Ajuntament pels presumptes comentaris que alguns professors del centre haurien fet a alumnes que són fills d’agents de la Guàrdia Civil, arran de les càrregues policials de l’1 d’octubre.

Llorca havia convocat també a la reunió representants de les famílies dels alumnes que havien expressat les seves queixes, però finalment no han acudit a causa de problemes d’agenda, segons ha informat l’alcalde.

“El director de l’institut ens ha traslladat que encara no han acabat d’aclarir exactament què ha passat i que estan mirant si hi ha hagut alguna qüestió inadequada”, ha explicat Llorca en declaracions als mitjans de comunicació.

L’alcalde ha destacat que “l’institut El Palau ha estat un centre modèlic fins ara, on tothom havia conviscut sense problemes, i es tracta de recuperar aquesta convivència”.

Llorca també ha informat que ha demanat un informe per escrit a la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament en el Baix Llobregat en el qual expliqui què ha passat en l’institut i si s’han produït comentaris per part d’alguns professors a alumnes que són fills d’agents de la Guàrdia Civil retraient-los les càrregues policials de l’1 d’octubre.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb