Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  28.03.2014  07:54

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa

El Palau d'Anglesola iniciarà en breu les reformes de les piscines municipals

Fa trenta anys que es van construir

Men?ame
 

La remodelaciuó de la sala de bombes o la renovació dels vestuaris i banys són les actuacions principals de les obres de remodelació de les piscines municipals del Palau d'Anglesola que tenen un pressupost de 170.118 euros.

L'alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer, ressalta el canvi de sistema de tractament d’aigües. Així, s’implantarà la cloració salina amb la conseqüent millora tant pel que fa a la desaparició de les al·lèrgies i molèsties que podia causar el clor com per l’estalvi de productes que suposa aquest nou sistema. "També es renovarà totalment la zona de gespa i també l’enrajolat que envolta les piscines. En aquest sentit, es col·locarà un paviment antilliscant per tal de minimitzar les caigudes", explica l'alcaldessa.

Adjudicació

L’obra s’ha contractat per procediment obert i s’ha adjudicat, d'entre vint empreses, a Dipco Olesa Empresa Constructora S.L. per un preu de 170.118 euros. Aquest projecte restava pendent d’execució i correspon al PUOSC de l’any 2012. En principi hi ha concedida una subvenció màxima de 139.524 euros, encara que podria ser inferior ja que la quantitat finalment adjudicada per l’obra és inferior a la pressupostada inicialment. La resta de l’import de l’obra corre a càrrec del municipi, que ho assumirà amb fons propis.

La direcció tècnica es realitza mitjançant els Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d'Anglesola.