Una França que ja no existeix es regira contra el català
La batalla dels batlles per la llengua exemplifica que hi ha conflicte, un conflicte obert, irreductiblement nacional, entre França i Catalunya. Que continua
Consells per a combatre el cansament i la somnolència durant el canvi d'estació · La nutrició hi té un paper clau
S'acaba la bonificació del govern espanyol que mantenia al 0% els aliments bàsics i l'oli d'oliva
Els investigadors de la UOC han analitzat 2.163 berenars de 734 famílies catalanes amb infants de tres a dotze anys
Es recomana a qui n'hagi comprat que no en mengi
L'organització agrària Associació Valenciana d'Agricultores (AVA-Asaja) exigeix mesures urgents tant al govern espanyol com a la Unió Europea
Expliquem algunes accions senzilles que poden fer els ciutadans per donar suport als pagesos i ramaders
Entrevista a la nutricionista Anna Paré, que ha publicat juntament amb el cuiner Pep Nogué el llibre ‘La cuina de la memòria’
Tot i que fou aprovada la setmana passada al congrés espanyol, tot fa pensar que la rebaixa de l'IVA de l'oli d'oliva no entrarà en vigor fins al març, pel cap baix
Ja ha començat el Gran Recapte: us expliquem com hi podeu participar
El 14% dels adults i el 12% dels infants són addictes a aquest tipus de producte, que pot ser tan addictiu com l'alcohol i el tabac
En gairebé un segle d'història, la marca ha sabut sobreviure a circumstàncies sovint adverses per esdevenir un dels grans noms de l'alimentació al país
Ara com ara hi ha cinc explotacions en funcionament i tres més en tràmit, segons dades del govern
És el "Salmó fumat host C/P-E", amb codi de barres 2249134 011409 i data de caducitat el 14 d'agost
L'efecte cancerigen es produeix tan sols si se supera la dosi diària establerta · Un adult de 70 kg n'hauria de consumir entre 9 llaunes i 14 el dia per a sobrepassar-la
Aliments com ara les pastanagues, els espinacs i el mango contenen uns composts que poden frenar l'acumulació de greix
El sector vol denunciar els problemes i riscs amb què es troba el sector agrari, ramader i agroindustrial de Ponent arran de les restriccions per la sequera
Un estudi encapçalat per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) constata que els adolescents que mengen nous tenen més capacitat d'atenció
Entrevista a Núria Coll, una de les periodistes més reconegudes en qüestions salut i alimentació del país, que acaba de publicar el llibre 'Ets el que menges'
Si mengem aliments alts en sucres i greix habitualment, fins i tot poca quantitat, el cervell s'hi acostuma
Els lactis, els productes de la fleca i tots els que fan servir cereals, directament o indirecta, per a l'alimentació humana o animal són els causants, en dues terceres parts, del 15,7% de la inflació alimentària
Molta gent acostuma a pelar la fruita i la verdura abans de menjar-se-les, però sovint no cal
L'organització recorda al govern el compromís de vigilar l'aplicació de la mesura i fer-ne efectiu el compliment
L'Aesan ha recomanat a tothom que tingui el producte a casa que s'abstingui de consumir-lo i el retorni al punt de venda
L’Associació de Celíacs de Catalunya alerta que cada dia n'hi ha més que no arriben a final de mes
Un projecte de recerca de Nutrició Humana de la URV analitza més de 600 pacients amb risc càrdio-vascular