‘Chilling effect’: calen depuracions als tribunals i als Mossos
La cascada d’absolucions a què assistim demostra la il·legalitat d’una tàctica sistemàtica del poder judicial i policíac, que simplement no pot restar impune
Els individus afectats han anat en augment durant les últimes dècades. Posem l’ull sobre el negoci que s’està formant al seu voltant
L'entomofàgia és una opció nutricional i sostenible però s'enfronta als recels culturals de les cuines occidentals
Homeopatia i agricultura biodinàmica en la normativa oficial de la Unió Europea
La iniciativa té entre els seus objectius la reducció del consum de carn i de les emissions de gas hivernacle produït pel bestiar
Etnobotànica i gastronomia en l'obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)
Catedràtica en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València
De la planta 'Stevia rebaudiana' a l'edulcorant de taula
El físic-culturisme s’afiança a Catalunya i l'estat espanyol amb la consecució de títols internacionals
Aquest tipus de productes són molt habituals al mercat, però encara són molt desconeguts pels consumidors
No tota la carn japonesa que es ven a casa nostra és autèntica ni gaudeix de la seva qualitat genètica
La història de l'extracte de carn Liebig