I ara, amb tota la barra, ressusciten ETA
Això que li passa a Bildu ensenya que quan comences a renunciar mai no renuncies prou per als qui et volen derrotat, que sempre faran tant com convinga per humiliar-te
Fertilització biotecnològica i sostenible davant el problema del creixement poblacional
Últim capítol de la série de consells a l'hora de cuinar aprofitant el confinament
El record popular dels tres anys de la Gran Fam de la Xina, que entre el 1958 i el 1961 va causar de quinze milions a quaranta-cinc milions de morts, encara és ben viu
Entrevista a la nutricionista Dolors Borau sobre com mantenir una dieta sana, equilibrada i econòmica durant el confinament
Uns dos mil transportistes estan aturats a les Illes, afectats pel tancament dels ports de València i Barcelona
El nou moviment alimentari no només té més avantatges per la salut, també pot millorar l'estat de la Terra
“El perill no es troba en els aliments, sinó en tot el que es fa amb ells abans de posar-los a la venta”
Els individus afectats han anat en augment durant les últimes dècades. Posem l’ull sobre el negoci que s’està formant al seu voltant
L'entomofàgia és una opció nutricional i sostenible però s'enfronta als recels culturals de les cuines occidentals
Homeopatia i agricultura biodinàmica en la normativa oficial de la Unió Europea
La iniciativa té entre els seus objectius la reducció del consum de carn i de les emissions de gas hivernacle produït pel bestiar
Etnobotànica i gastronomia en l'obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)
Catedràtica en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València