‘Bicifestació’ contra la planta de la Pobla del Duc

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.05.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana tornen les accions públiques d’oposició a la contrucció d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc. Per a diumenge, l’Assemblea Veïnal contra la planta ha organitzat una ‘bicifestació’ a què ha convocat tothom per mostrar el rebuig a la instal·lació d’aquesta indústria a la Vall d’Albaida.

La marxa eixirà a les 10.00 des dels terrenys on es preveu de posar la planta, i transcorrerà fins l’estació de tren de Montaverner, per a coincidir-hi amb una altra marxa ciclista, aquesta organitzada dins els actes de la Mostra de Cinema de Medi Ambient d’Ontinyent i que reivindicarà el tren Xàtiva-Alcoi.

Els assistents a la marxa en bicicleta han d’acudir preparats amb casc, jupetí reflectant i aigua, i els organitzadors demanen que porten alguna bandera, pancarta o senyal que faça referència a la reivindicació de l’acció.

L’Assemblea Veïnal continua treballant en l’organització de les segones Jornades en Defensa del Territori que aquest estiu tindran lloc a Otos. A més, recorden que tenen obert un compte bancari per tal de recaptar fons amb què pagar les multes de trànsit imposades a alguns dels participants en la caravana de cotxes que el 30 de març va recórrer la CV-60. El compte és el 3058 2278 22 2810600570 de CajaMar, el titular del qual és Amics dels Reis Mags d’Otos.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any