TERTÚLIA PROSCRITA

Pagament solidari de les multes de trànsit a la caravana contra la planta de la Pobla del Duc

  • La Plataforma contra la Planta recull aportacions per a pagar les sancions de la guardia civil

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.04.2015 - 15:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 30 de març passat, una caravana de vehicles va recórrer la CV-60 entre l’Olleria i Terrateig en una acció de protesta contra la construcció d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc. Convocada per l’Assemblea Veïnal contra aquesta instal·lació, va aplegar desenes de cotxes, a més de motos i bicicletes, que van circular a poca velocitat amb la intenció d’alentir el trànsit en aquesta via.

Agents de la guardia civil de Trànsit que acompanyaren aquella caravana van multar alguns dels vehicles participants justament per circular a poca velocitat, tot i que els afectats asseguren que en cap cas ho feien per davall de la velocitat mínima permesa. En aquell moment, l’organització ja va criticar ‘l’actitud intimidatòria’ dels agents. Ara, la plataforma contra la planta de la Pobla del Duc ha iniciat una campanya de recollida de fons per a fer front a aquelles multes de trànsit que considera un ‘intent de reprimir i criminalitzar la protesta’.

El compte on es recullen les aportacions és el número 3058 2278 22 2810600570 de CajaMar, el titular del qual és Amics dels Reis Mags d’Otos. El concepte que s’ha de fer constar és ‘Ajuda econòmica contra la planta de residus animals de la Pobla del Duc’.

Últimes notícies relacionades:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any