Ontinyent també presenta un recurs contra l’autorització a la planta de la Pobla del Duc

  • Se suma als presentats pels ajuntaments de la Pobla i Otos i la Colla Ecologista l'Arrel

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.04.2015 - 17:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després que ho hagen fet els ajuntaments d’Otos i de la Pobla del Duc, el d’Ontinyent ha presentat un recurs contenciós-administratiu contra l’autorització ambiental que la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient va atorgar a l’empresa que pretén instal·lar una planta de residus animals a la Pobla del Duc.

L’Ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida considera que aquesta indústria causaria ‘perjudicis econòmics, mediambientals i paisatgístics’ a tota la comarca, i s’afig amb aquest recurs al que també va presentar la Colla Ecologista l’Arrel i a les més de quatre mil al·legacions signades per veïns de la Vall contra la planta.

Mobilitzacions contra la planta

Les mobilitzacions de protesta pel projecte d’instal·lació d’aquesta planta de tractament de residus animals s’han succeït els darrers anys. Ara, la plataforma que aplega les entitats i ajuntaments contraris a aquesta indústria, prepara una acció a València dijous 23 d’abril, una concentració davant la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. Els organitzadors preparen una eixida conjunta en autobús, les places en el qual poden reservar-se ja a través del correu unacomarcaunaforca@gmail.com o del telèfon 689827727. També es poden aconseguir tiquets per al viatge a l’Ajuntament d’Otos.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any