TERTÚLIA PROSCRITA

La plataforma contra la planta de la Pobla ultima els detalls de la concentració davant Medi Ambient

  • Dimecres és l'últim dia per reservar places en l'autobús per anar a València

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.04.2015 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El moviment veïnal d’oposició a la planta de tractament de residus que es pretén instal·lar a la Pobla del Duc es tornarà a reunir aquest divendres amb un ordre del dia en què, entre més qüestions, s’inclou l’organització de la protesta de dijous dia 23 a València. Justament aquest dimecres 15 d’abril acaba el termini per a reservar places en l’autobús que es posa a disponibilitat de qui vulga participar-hi.

La reunió d’aquest divendres es farà a la plaça de l’Ajuntament de Castelló de Rugat, davant la Biblioteca Municipal, a les 20.00. Els temes previstos inicialment per a tractar en l’assemblea són l’organització de projeccions del documental realitzat sobre la lluita contra la planta —ja n’hi ha de previstes a la Pobla del Duc i a Ontinyent—, la preparació d’activitats amb què obtenir diners per a fer front a les multes de trànsit de la caravana de cotxes, i concretar propostes pendents com el dinar proposat de fer als terrenys de la planta.

La primera acció a realitzar, després de la reunió, és la concentració davant la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, dijous de la setmana que ve. Hi ha prevista una eixida conjunta en autobús, les places en el qual es poden reservar, fins aquest dimecres 15, a través del correu unacomarcaunaforca@gmail.com i del telèfon 689827727. També es poden aconseguir tiquets per al viatge a l’Ajuntament d’Otos.

Últimes notícies relacionades:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any