‘La tertúlia proscrita’

Els opositors a la planta de la Pobla traslladen la protesta a Beniparrell

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.04.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En la reunió celebrada divendres passat a Castelló de Rugat, la plataforma que integra les associacions, entitats, ajuntaments i persones individuals que s’oposen a la construcció d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc va decidir de modificar l’acció prevista per a aquest dijous.

En principi s’havia convocat una concentració a València, davant la conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. En l’assemblea, però, es va acordar de canviar aquesta concentració per una protesta a la porta de l’empresa Grasas Valencianas SL, a Beniparrell, propietària dels terrenys on es projecta la planta, l’administrador únic de la qual és Francisco Miguel Soria Cases, qui alhora és propietari de l’empresa Mer Caldera SL. Aquesta és una de les societats amb participacions en Sig Renovables SL, l’empresa que hauria de gestionar la planta de la Pobla del Duc.

El punt de trobada per a anar a aquesta protesta és la seu de la Creu Roja d’Albaida, al costat de poliesportiu municipal, a les 9.00, des d’on s’organitzarà el viatge en vehicles particulars.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any