TERTÚLIA PROSCRITA

Admés a tràmit el recurs de l’Ajuntament d’Otos contra l’autorització ambiental a la planta de la Pobla del Duc

  • Divendres es projecta a Ontinyent un documentari sobre la lluita contra aquesta instal·lació

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.04.2015 - 18:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Otos ha rebut aquest dimecres la confirmació de l’admissió a tràmit del recurs contenciós-administratiu presentat l’any passat contra l’Autorització Ambiental Integrada a favor de la planta de residus animals de la Pobla del Duc.

En setembre de l’any passat, el consistori va celebrar un ple extraordinari en què va aprovar de presentar aquest recurs contra la decisió de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient d’atorgar l’Autorització Ambiental Integrada favorable a l’empresa SIG Renovables en relació al projecte de construcció d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc.

De moment, és l’únic recurs d’aquestes característiques sobre el que s’ha pronunciat la justícia. N’hi ha tres més de presentats: un de la Colla Ecologista l’Arrel, i els dels ajuntaments de la Pobla del Duc i d’Ontinyent.

Documentari

Aquest divendres dia 24 d’abril es projecta al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la capital de la Vall d’Albaida el documentari ‘Una comarca, una força’. El film recull un seguit d’entrevistes a veïns de la comarca i a membres del moviment d’oposició a la planta projectada a la Pobla del Duc. També hi apareixen testimonis de veïns de les localitats murcianes de Fortuna i Abanilla afectades per una instal·lació similar a la prevista a la nostra comarca.

El treball, realitzat per Anmorsígol, es va presentar dilluns passat a la Pobla del Duc, i es projectarà també dijous dia 30 d’abril a l’auditori de Castelló de Rugat.

Últimes notícies relacionades:

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any