Un matí caòtic al túnel de Bruc

  • 'Hi ha un eixam de cotxes, gent caminant dins i fora del túnel', explicava un conductor a VilaWeb

VilaWeb
VilaWeb
Josep Casulleras Nualart
04.02.2015 - 11:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels llocs més afectats per la nevada ha estat a l’A-2, al Bruc, on al llarg de tot el matí hi ha hagut un enorme col·lapse de trànsit. Hi ha hagut diversos camions travessats a la carretera i fins al cap d’unes quantes hores, fins a primera hora de la tarda pràcticament, no s’ha pogut restablir la circulació. Això ha fet que molts conductors, després d’haver passat hores i hores aturats i sense cap mena d’informació, acabessin sortint dels vehicles i creuessin el túnel caminant en cerca d’informació.

En Santi Bonet, un conductor atrapat abans d’entrar al túnel quan circulava en direcció a Barcelona, ha explicat a VilaWeb: ”Hi ha un eixam de cotxes, gent caminant dins i fora del túnel. No hem vist personal de cap mena. Arribant a la benzinera que hi ha a l’altre cantó del túnel, hem aconseguit informació parlant els uns amb els altres. Sembla que a la banda de Barcelona del túnel hi ha una parella de mossos d’esquadra que informen, però no poden dir quan s’arreglarà això. Jo anava a l’aeroport i estic atrapat des de quarts de deu; he perdut l’avió’.

Un altre dels conductors, Esteban Collada, ha explicat a l’agència ACN que ha quedat atrapat dins del túnel des de les set del matí, quan anava a treballar a la Seat. ‘És increïble que per quatre volves de neu es talli la carretera, hi ha una gran falta de previsió’, ha denunciat. De la mateixa opinió és David Espinosa, que ha expressat que ‘ja se sabia que faria aquestes nevades i, per tant, això hauria d’estar més preparat. No és normal que em perdi un dia de feina i no cobri’.


Més informació:

La nevada causa greus problemes de trànsit

Recull de les imatges de la nevada

Els vídeos de la nevada

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any