La nevada causa greus problemes de trànsit

  • Talls en tram de la AP-2 i de la AP-7, a més de carreteres pròximes a l'àrea metropolitana de Barcelona · La neu ha arribat també a València

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.02.2015 - 10:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La neu ha agafat amb força a molts municipis en cotes molt baixes: A l’Anoia, al Bagès, al Vallès, al Maestrat, al Penedès, al Segrià, al Pla d’Urgell, a Priorat, a l’Alt Camp… fins i tot a la part alta de la ciutat de Barcelona, a la zona del Tibidabo. També han caigut alguns flocs de neu a la ciutat de València, però no han arribat a emblanquir els carrers. S’ha suspès el transport escolar en algunes comarques. I el Servei Català de Trànsit ha demanat que s’evitin els desplaçaments per la AP-2 i la AP-7 entre Barcelona i Lleida i Tarragona: hi ha trams d’aquestes autopistes que han quedat tallats al trànsit, amb conductors atrapats en diversos punts, com ara al túnel del Bruc, a la A-2, i també als túnels del Garraf, per un tràiler accidentat.

La AP-7 ha quedat tallada entre Martorell i el Vendrell i es demana als conductors que evitin de fer desplaçaments entre Barcelona i Lleida i Tarragona. La carretera de l’Arrabassada, entre Sant Cugat i Barcelona, ha quedat tallada, i també la carretera BV-1221a Matadepera i la carretera entre Terrassa i Martorell. A més, també ha quedat tallada l’autovia del Garraf.

Més informació: Caos al túnel de Bruc per la nevada, conductors caminant en cerca d’informació

Vegeu la informació de servei:

El trànsit:

Podeu seguir l’estat del trànsit a l’instant a les carreteres del País Valencià, a les del Principat, a les d’Andorra i a les de Mallorca.

Servei de consulta mitjançant el mòbil.

L’oratge:

Podeu consultar l’Oratge de VilaWeb i la previsió al País Valencià, al Principat, a les Illes, a Andorra i a Catalunya Nord.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any