David Fernàndez, el flagell dels banquers

  • Recollim tots els vídeos de les intervencions de diputat de la CUP a la comissió de control de les caixes d'estalvi al parlament

VilaWeb
Redacció
17.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les imatges d’aquesta setmana ha estat, sens dubte, la sandàlia que el diputat de la CUP, David Fernàndezva ensenyar a l’ex-president de Bankia, Rodrigo Rato, en la comissió de control de les caixes d’estalvi al parlament. Tot i la polseguera aixecada en mitjans espanyols pel gest, Rato ha estat de fet l’últim banquer, de molts, que ha rebut la crítica directa de Fernández. Us n’oferim tots els vídeos.

>> David Fernàndez colla Todó al parlament pels damnificats de Catalunya Caixa: paraules del diputat de la CUP adreçades a Adolf Todó, ex-president de Catalunya Caixa (9-7-2013).

>> David Fernàndez: ‘Espero veure banquers a la presó’ (11-7-2013)

>> Narcís Serra s’espolsa la responsabilitat en la caiguda de Caixa Catalunya: paraules adreçades a Narcís Serra, president de Catalunya Caixa del 2005 al 2010 (16-7-2013).

>> ‘Comprin un mirall i veuran què és la màfia’, diu David Fernàndez a ex-directius de Caixa Penedès: paraules adreçades als ex-directors generals de Caixa Penedès Ricard Pagès i Manuel Troyano (14-10-2013).

>> David Fernàndez a Rodrigo Rato: ‘Ens veurem a l’infern. Fins aviat, gàngster!’: paraules del diputat adreçades a l’ex-president de Bankia (12-11-2013).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any