Pau Miquel Soler, premi a la millor cançó d’autor dels Premis Ovidi

  • Entre els guardonats també es destaquen els últims àlbums de Mara Aranda i Mox Nox

VilaWeb
Redacció
28.06.2013 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El teatre de la Societat Coral el Micalet va acollir la gala (vídeo) de lliurament dels VIII Premis Ovidi, organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià. Els integrants d’Aspencat van sortir dues vegades a l’escenari: per recollir el premi al millor àlbum d’electrònica i hip-hop i també el dels millors arranjaments. Una part del protagonisme també fou per a Pep Laguarda, que va rebre el premi al millor àlbum de pop per ‘Plexison impermeable’, un disc de culte publicat trenta-tres anys després de ser enregistrat.

Pau Miquel Soler, cantant d’Arthur Caravan, va ser premiat per ‘L’amor o la guerra’, un disc amb textos de Vicent Andrés Estellés que va merèixer el premi al millor àlbum de cançó d’autor.

El millor disc de folk fou per ‘Lo testament’, de Mara Aranda i Solatge; i el millor àlbum de rock, per a Mox Nox, per ‘Damnatio memoriae’. 

La cançó ‘Als germans de diferent mare’, de l’últim disc de Senior i el Cor Brutal, va ser premiada com a millor cançó, i ‘En la corda fluixa’, de Lluís Vicent, com a millor lletra. El premi a la millor maqueta va ser per a ‘El mecanoscrit’, de Júlia. El de millor disseny, per al disc de 121dB ‘Lesotho’, i finalment, el premi al millor videoclip per a ‘Vents’ d’Arthur Caravan. 

A més d’aquests premis també es lliuraren dos premis honorífics. El del suport a la música valenciana, amb què es va distingir la periodista Amàlia Garrigós, i el de contribució a la música valenciana, que va ser per a Maria del Carme Girau. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any