Un escriptor d’El Mundo insinua que els catalans van matar Jesucrist

  • Juan José Armas Marcelo ho diu en un article sobre el Barça-Madrid d'avui

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.10.2012 - 13:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escriptor canari Juan José Armas Marcelo ha publicat avui al diari El Mundo un article sobre el Barça-Madrid d’avui, titulat ‘un duel extraterrestre‘, en què insinua que van ser els catalans que van matar Jesucrist. Comença parlant de Ponç Pilat ‘perquè era el governador de Tarraco en temps de Crist’.

I continua així: ‘L’home, contra la seva voluntat, va ser destinat per l’Imperi a Judea (o Palestina, com vostès vulguin) i es va emportar de Catalunya -també per ordre de l’Imperi romà- la seva guàrdia pretoriana (de catalans) i un parell de legions de lleva obligatòria . Quan va arribar a Jerusalem, es va trobar amb aquell ésser superior, Jesús,  fill de Josep, que deia ser Fill de Déu i amb el Sanedrí jueu. Treguin conclusions de qui va matar Crist. I qui va donar la llançada final al Mestre.  Al final es van jugar  la túnica de Jesús als daus, en aquell film protagonitzat  per Victor Mature titulat exactament ‘La túnica sagrada’. Més conclusions: la pela és la pela, encara que sigui del Fill de Déu, i l’euro no seria menys’.

Després, Armas Marcelo es limita a explicar la dificultat del partit pel Madrid i el seu desig que guanyi al Camp Nou, i desestima l’associació que es fa entre el Barça i la modernitat i el Madrid i la grisor.

Informació relacionada:

Més que un Barça-Madrid

La premsa mundial, pendent del Camp Nou

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any