Juan Carlos de Borbó, client preferent d’un prestigiós fabricant d’armes italià

  • L'empresa Fabbri mostra a la web una foto del rei espanyol com a reclam publicitari · Una escopeta pot arribar a valer més de 130.000 euros

VilaWeb
Redacció
15.04.2012 - 12:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fabbri és un fabricant italià de pistoles i escopetes, un dels més prestigiosos del món, i les seves armes són conegudes per ser de les més cares que hi ha al mercat. Un dels seus clients preferents és Juan Carlos de Borbó, tal com mostra en la seva web; el rei espanyol apareix en en una foto de l’apartat de clients, acompanyat de l’amo de l’empresa, Ivo Fabbri, exhibint una escopeta. A més de Juan Carlos, apareixen només tres clients exclusius més com a reclam publicitari: el director de cinema Steven Spielberg, l’escriptor John Milus i l’actor Tom Selleck.

Les escopetes que farbica Fabbri són molt valorades en el mercat d’aquesta mena d’armament, i tal com mostren webs especialitzades com aquesta o aquesta altra, tenen un preu que va dels 50.000 dòlars (38.000 euros) als 175.000 dòlars (133.000 euros) per cada escopeta.

Aquest migdia la web de Fabbri encara funciona; ahir la web de l’empresa que contractava Juan Carlos per fer els safaris de cacera a Botswana, Rann Safaris, va desaparèixer poc després d’haver circulat unes fotos que hi havia en què es veia el rei acompanyat de l’amo de l’empresa amb un exemplar d’elefant abatut.

Informació relacionada.

La premsa internacional repassa els escàndols de la monarquia espanyola

La web i el Facebook de l’empresa de safaris que contractava Juan Carlos deixa de funcionar.

Quant val cacera de Juan Carlos a Botswana.

Martí Estruch: ‘El rei va nu’

Anasagasti: ‘Per què no abdica d’una vegada, aquest senyor?’

El reportatge que a Espanya no s’ha vist sobre la mort del germà del rei

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any