L’Ajuntament de Girona també aposta per la insubmissió fiscal

  • El ple aprova una moció amb els vots a favor de la CUP i ICV i l'abstenció de CiU i el PSC

VilaWeb
Redacció
13.03.2012 - 09:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Girona donarà suport als ciutadans i les empreses que vulguin fer insubmissió fiscal a títol particular, i es compromet a liquidar, ‘quan sigui possible’, els impostos de l’IRPF i l’IVA a l’Agència Tributària de Catalunya i no pas a l’administració de l’estat. Així consta en la moció proposada per la CUP i aprovada anit al ple municipal amb els vots favorables dels tres regidors d’aquesta formació i els dos d’ICV i amb l’abstenció dels deu de CiU i els set del PSC; els tres del PP hi han votat contra.

La moció també insta la Generalitat i l’Agència Tributària de Catalunya a establir un protocol d’actuació i a efectuar els canvis normatius necessaris per poder fer el pagament dels impostos a Catalunya, perquè el dèficit posa en perill el futur econòmic del país i tots els serveis públics i socials.

Girona, que forma part de l’Associació de Municipis per la Independència, s’afegeix a municipis com Berga, Manresa i Arenys de Munt, entre més, que s’han posicionat a favor de la insubmissió fiscal, començada per joves empresaris de Siurana i d’Olost de Lluçanès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any