El parlament demana a Pujol que comparegui urgentment

Editorial de Vicent Partal: Jordi Pujol: un país que fa mal

Article de Francesc-Marc Álvaro: Pujol i els seus fills, la mala consciència

El parlament demana a Pujol que comparegui urgentment

ERC, ICV-EUiA, CUP, Ciutadans i PPC impulsaran una comissió d'investigació si Pujol no compareix

Els set grups del parlament han votat per unanimitat que l'ex-president Pujol comparegui a la cambra amb caràcter d'urgència. A més, tots els partits reunits a la comissió d'afers institucionals han coincidit ademanar celeritat, la majoria han concretat que sigui abans de l'11 de setembre i del debat de política general, que s'ha de fer els dies 15,16 i 17.

Montoro relaciona el cas Pujol amb l'independentisme

Montoro relaciona el cas Pujol amb l'independentisme

'Amb les dades que tenim no podem descartar que s'hagin comès un o més delictes' diu Montoro

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques espanyol, Cristóbal Montoro, compareix al congrés espanyol per explicar les polítiques en matèria de frau fiscal adoptades pel govern espanyol i per donar detalls sobre la confessió de l'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol. er Montoro 'no deixa de ser significatiu' que l'escenari fiscal en què es produeix tingui a veure amb 'la radicalització dels discursos polítics a Catalunya' i amb 'la pròpia estratègia d'aquells que volen acompanyar aquests discursos polítics demanant institucions pròpies de l'Estat'.

El govern espanyol incompleix sistemàticament sentències del TC sobre Catalunya

El govern espanyol incompleix sistemàticament sentències del TC sobre Catalunya

El govern català ha denunciat sovint aquests incompliments

La consulta del 9-N anirà endavant digui què digui el Tribunal Constitucional espanyol? La qüestió que plana sobre l'univers sobiranista és què decidirà l'executiu català --juntament amb els partits a favor del dret de decidir-- si la llei de consultes és suspesa pel Tribunal Constitucional espanyol, un cop impugnada pel govern de Rajoy.

Més papistes que el papa

Més papistes que el papa

'L'executiu de Rajoy desobeeix reiteradament les sentències del Tribunal Constitucional que no li interessen políticament'

The Economist: 'S'hauria de tractar el català amb més dignitat'

The Economist: 'S'hauria de tractar el català amb més dignitat'

El maltractament del català per part de l'estat espanyol, clau en l'independentisme

Agències

Opinió

 • Mail Obert

  Pere Cardús

  La fórmula secreta per a esquivar l’embat espanyol i fer la consulta el 9-N

  Tothom atent. Ara us diré un secret. No el digueu a ningú perquè aleshores la cosa no funcionaria. És molt important que ho fem sense aixecar sospites i que la discreció meni totes les nostres accions. Si algú de vosaltres és amic del president Mas o l'ha de veure, que li ho digui a cau d'orella. A veure si ens en sortim.

  + article

 • Editorial

  Vicent Partal

  Més papistes que el papa

  Tal com expliquem avui, el govern espanyol desobeeix sistemàticament i reiterada les sentències del Tribunal Constitucional que no li interessen políticament. No parle d'una o de dues. Parle de moltes. En alguns casos molt descaradament i d'una manera clarament premeditada. Hi ha, per exemple, deu sentències del Tribunal Constitucional sobre diverses qüestions relacionades amb la gestió i concessió de subvencions d'assistència i serveis socials --deu!--, que la Generalitat de Catalunya va guanyar i que el govern espanyol no ha aplicat mai. Entre el 2011 i el 2013. I, aclarim-ho de seguida: no ha passat res de res.

  + article

Vilaweb TV

20:00 1.09.2014

300 contes per a un Tricentenari: Els homes de Valls

A Valls, són homes. Res de mandangues! Una vegada hi va haver un enfrontament entre Reus, Tarragona i Valls. No es va resoldre fàcilment?[+article]

 

Destacats

 • 1.09.2014

 • 30.08.2014

 • 29.08.2014

 • 28.08.2014

 • 27.08.2014

 • 26.08.2014

 • 25.08.2014

 • 23.08.2014

 • 22.08.2014

 • 21.08.2014

 •  

Classificats

Cercador