Pujol admet haver tingut diners de manera irregular i demana perdó

Pujol admet haver tingut diners de manera irregular i demana perdó

Es posa a disposició de les autoritats judicials

L'ex-president Jordi Pujol ha admès que disposava de comptes sense regularitzar a l'estranger i ha demanat perdó. En un comunicat, explica que l'any 1980 va rebre una herència del seu pare destinada també a Marta Ferrusola i als seus fills. Una persona de confiança va gestionar els diners fins que tots els fills van ser majors d'edat, però diu que no 'va trobar mai el moment adient' per a regularitzar-los.

Mas descarta que la confessió de Pujol afecti CDC ni el govern

La crònica urgent, en cinc piulets de Francesc-Marc Álvaro

Jordi Pujol: un país que fa mal

Jordi Pujol: un país que fa mal

'L'actuació de Jordi Pujol ens fa mal a tots. És un gran fracàs per a Catalunya'

El govern espanyol enterra la tercera via abans de la reunió Mas-Rajoy

El govern espanyol enterra la tercera via abans de la reunió Mas-Rajoy

'No hi podem fer res', diu sobre el referèndum

Mariano Rajoy no té cap intenció de cedir en relació amb la consulta del 9 de novembre en la reunió amb Artur Mas. No només no s'obrirà a discutir la possibilitat de fer-la, sinó que ni tan sols plantejarà cap mena d'alternativa política a Catalunya. 

Una Catalunya independent no hauria de tenir un exèrcit convencional; hauria de bastir una agència nacional de seguretat que integrés professionals dels cossos de seguretat i d'entitats i organitzacions de cooperació.

Els veïns porten la indignació per l'aterrament del Cabanyal al ple municipal

Els veïns porten la indignació per l'aterrament del Cabanyal al ple municipal

Han protestat dins i fora del ple i, a més, han fet un discurs contra la decisió de Rita Barberá

Fins que els humiliats deixem de ser-ho

Fins que els humiliats deixem de ser-ho

'Com pot ser que uns professors se li riguen a la cara de la llengua dels seus avantpassats, llauradors de l'horta de València?'

Compromís per Meliana ha presentat una moció de suport a les famílies amb persones discapacitades atés el malestar generat pels continus retards de les administracions en els pagaments per al funcionament del Consorci Comarcal de Servicis Socials, que està provocant la desesperació dels usuaris i les usuàries i dels treballadors i les treballadores dels diferents centres.

Agències

Opinió

 • Mail Obert

  Xavi Sarrià

  Fins que els humiliats deixem de ser-ho

  Podria ser un conte però és un cas real. Un xic presenta el seu Treball de Final de Grau davant d’un tribunal de Magisteri. El xic està nerviós però alhora satisfet amb el seu estudi. Creu que és interessant i, encara més, que pot ser útil. Ha triat un tema sobre el valencià tot i que ell no és massa diguem-ne ‘compromès’. Senzillament li interessa el tema i la llengua que ha parlat a casa des que va nàixer. Quan li arriba el torn, el xic connecta l’USB amb el power point i tot seguit comença a exposar per què els xiquets que dominen dues llengües, com els valencians, tenen avantatges a l’hora de desenvolupar competències lingüístiques.

  + article

 • Editorial

  Vicent Partal

  Jordi Pujol: un país que fa mal

  L'ex-president de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol ha reconegut que mentre era president va tenir diners a l'estranger de manera irregular. En una carta feta pública pel seu advocat, Pujol diu que no va 'tenir temps' de regularitzar la situació d'aquests diners mentre era president, malgrat que va haver-hi ocasions en què legalment ho hauria pogut fer. La confessió taca d'una manera perenne el seu exercici de la política i el principal càrrec institucional de Catalunya, un càrrec que durant vint-i-tres anys va ser ocupat per un home conscient que defraudava no tan sols Hisenda sinó el país que havia de servir i la gent que havia confiat en ell elecció rere elecció.

  + article

Vilaweb TV

20:0025.07.2014

300 contes per a un Tricentenari: Asperges de Mermellà, que si no es coneixen avui es coneixeran demà

El capellà de Mermellà n'estava tip d'un home que, dia rere dia, li feia saber que 'això d'anar a missa no es notava'. I el rector sense saber com demostrar-li, li donava llargues. [+article]

 

Destacats

 • 25.07.2014

 • 25.07.2014

 • 24.07.2014

 • 23.07.2014

 • 23.07.2014

 • 22.07.2014

 • 21.07.2014

 • 21.07.2014

 • 19.07.2014

 • 18.07.2014

 •  

Classificats

Cercador

Blocs

Ja es coneixen els noms que compareixeran al Parlament de Catalunya durant els pròxims mesos per defensar els circs amb animals i intentar frenar la proposta de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i grup mixt per prohibir-los.