MADRID, 27 Jul. (Portaltic/EP)

L’aplicació de missatgeria WhatsApp ha superat la barrera dels 1.000 milions d’usuaris actius cada dia, com ha confirmat a través d’un comunicat en el qual també ha avançat que la quantitat de missatges diaris enviats per l’app ascendeix a 55.000 milions.

L’anunci de la companyia ha arribat després que al febrer del 2016 WhatsApp informés que havia superat els 1.000 milions d’usuaris actius mensuals. En el transcurs d’un any i mig, han estat els usuaris diaris els que han arribat als 1.000 milions, mentre que els usuaris mensuals se situen actualment en 1.300 milions.

Al costat de les dades d’usuaris, WhatsApp va incloure també en el ‘post’ publicat en el seu blog les xifres relatives a l’ús de les diferents eines de l’aplicació. La quantitat d’imatges compartides entre usuaris a través de l’aplicació se situa en 4.500 milions al dia, mentre que la de vídeos enviats arriba als 1.000 milions diaris.

A més, la companyia ha volgut ressaltar la resta de les seves funcions i la seva importància per arribar a la xifra d’usuaris diaris de deu dígits, com les videotrucades a través de l’aplicació i els estats amb contingut efímer. L’última característica afegida a l’app va ser la possibilitat de compartir arxius adjunts de qualsevol format.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]