La vice-presidenta del comitè provincial de Vox a les Illes Balears, Montse Amat, va dissoldre ahir el comitè de Menorca coordinat pel ciutadellenc Diego Pons, tan sols dues setmanes després d’haver-lo presentat públicament, el 16 de gener.

El mateix Diego Pons ha publicat, al seu compte personal de Facebook, un àudio que Amat havia enviat al coordinador insular de Vox, Sem Seguí. ‘No es poden publicar comptes privats (per fer donacions), m’han telefonat Madrid per demanar-me què nassos era aquest compte, això és motiu d’expulsió directa. No es pot demanar diners per a comptes privats, està prohibidíssim’.

I continua: ‘El comitè regional no autoritza la creació de cap comitè ni de cap junta gestora. He parlat amb Diego Pons i li he dit que, per part nostra, està fora. Ell es va donar de baixa d’Actúa i d’alta de Vox i, per tant, és un militant de base. A partir d’aquest moment, el comitè de Menorca no existeix, queda suspès. En crearem un de nou, què hi farem. Tornes a ser coordinador de Vox i allà et quedes, no hi ha ningú més.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb