VilaWeb ha estrenat una maquetació que ofereix una millora de la lectura i noves funcionalitats que aniran augmentant aquestes setmanes vinents.

Aquesta renovació gràfica coincideix amb la celebració dels primers vint anys del diari, que el converteixen en el digital degà d’Europa.

Els canvis de maqueta se centren sobretot en les pàgines interiors. Aquests últims anys s’ha accentuat una tendència dels lectors a entrar directament a les notícies sense passar per la portada de la publicació, gràcies sobretot als enllaços de les xarxes socials. Això ha fet que la funció tradicional de la portada, que en el passat servia per a contextualitzar i categoritzar les notícies, s’hagi devaluat. Per això la nova maqueta converteix en portada cada notícia, car hi incorpora els principals titulars, tant del diari com de la secció visualitzada.

Aquestes setmanes vinents s’aniran aplicant tot de millores i noves funcions que són possibles gràcies a la nova maqueta i que serviran molt especialment per a fer créixer el catàleg de serveis de què disposen els subscriptors de VilaWeb.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.