Featured Video Play Icon

Desenes de membres de la comunitat paquistanesa s’han manifestat a la rambla del Raval en contra dels atemptats a Barcelona i Cambrils. En la manifestació, convocada per les entitats paquistaneses de la ciutat, s’hi ha pogut sentir crits dient ‘We love Barcelona’.

Mohammad Iqbal, secretari general de l’Associació Paquistanesa de Barcelona, ha defensat:’Ara, més que mai, és necessari que les persones surtin al carrer i condemnin aquests fets tan bàrbars que han jugat amb la vida de tantes persones innocents, i que han deixat tants ferits.’

La regidora Gala Pin també ha fet un parlament institucional. ‘Els fets de dijous faran que Barcelona no torni a ser mai més la mateixa, i és a les nostres mans fer que es reafirmi en els valors de diversitat, pluralitat i igualtat’, ha declarat.

A la manifestació, també hi ha assistit el cònsol del Paquistan, qui ha condemnat els atemptats i ha dit que el Paquistan sabia molt bé què era patir terrorisme, i que per aquest motiu, la paquistanesa havia de ser una de les comunitats que més alcés la veu.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]