La policia espanyola i els Mossos d’Esquadra han fet un gran desplegament a Borrassà per a aixecar el blocatge de la AP-7. L’autopista ha estat tallada durant tot el dia amb motiu de l’aturada de país. Diversos testimonis han alertat de la presència policíaca en aquest punt. També hi ha un helicòpter de la Guàrdia Civil.

Els concentrats s’han resistit pacíficament a abandonar l’autopista i s’han assegut a l’asfalt. Els agents han començat a retirar-los un per un i finalment han reobert el trànsit. Aquesta concentració ha estat una de les més multitudinàries de l’aturada de país d’avui i ha originat un gran col·lapse de trànsit.

Una de les entitats promotores del blocatge ha demanat als concentrats que abandonin la AP-7 arran de ‘l’amenaça de la brutalitat policíaca’.

Les persones que han resistit pacíficament el desallotjament han cridat als agents dels mossos: ‘El vostre conseller és a la presó!’

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]