La nova televisió pública valenciana va prenent forma a poc a poc. Després d’haver-ne presentat el logotip, avui s’ha fet públic el conjunt de la imatge visual que tindrà la nova televisió i la web. Els responsables d’À Punt expliquen que la gamma cromàtica de la cadena es basa en els colors propis de ‘la nostra terra i la nostre mar’. La sintonia és obra del músic Carles Chiner.

 

Precisament ahir la directora general de la ràdio i televisió valencianes, Empar Marco, va anunciar que abans d’acabar l’any veurien la llum la ràdio i la web d’À Punt. Marco també va anunciar que, ‘si no hi ha imponderables’, la nova televisió pública s’engegarà el primer semestre del 2018.

Al començament, a la web s’hi podran trobar sobretot continguts infantils. D’una altra banda, la ràdio arrencarà amb poques hores d’emissió. Hi haurà, per exemple, un magazín en què es tractarà de qüestions vinculades amb la cultura i la societat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]