Featured Video Play Icon

El jove pontiscà Lo Pau de Ponts no perd el fil de l’actualitat i en aquesta ocasió s’ha fixat en el conflicte de l’aeroport de Barcelona. Al seu nou videoclip casolà ‘No volaré’, Lo Pau de Ponts versiona la famosa cançó ‘Nel blu dipinto di blu‘, de Domenico Modungo. En aquesta ocasió s’ha plantat a l’aeroport d’El Prat acompanyat per la guitarra de Politus, una nevera de platja, barrets i camises florejades. ‘Ja em veia a la platja estirat / i faig cua a l’aeroport d’El Prat’, ironitza.

Pau Pinós i Bergé, lo Pau de Ponts, és un pontsicà de 24 anys que parodia musicalment l’actualitat i quotidianitat dels catalans, amb referències constants a les Terres de Ponent. Té una cinquantena de videoclips publicats a Youtube que parodien temes com la vaga a l’aeroport de Barcelona o la importància de la precaució al volant. També té relats propis, com la història d’un pagès amb problemes amorosos, la qual ha anat desenvolupant a partir de diverses cançons. Ha aconseguit tant d’èxit que podem trobar-lo amenitzant festes majors per tot el Principat i convertint el públic en protagonista dels seus coneguts garrotins.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]