L’advocat de Jordi Sànchez i Jordi Turull, Jordi Pina, ha denunciat al programa ‘FAQS’ de TV3 el fet que ambdós presos estiguin obligats a anar al menjador a les hores dels àpats malgrat que hagin començat una vaga de fam: ‘Turull ha estat al menjador assegut amb els presos amb qui normalment dina sense dinar. Quan li ha tocat, s’ha aixecat i ha fet el que li toca cada dia: recollir les safates i tirar la brossa del dinar, i en Jordi Sànchez ha fet el mateix. Crec que no hauria de ser així. Penso que a ells se’ls hauria de deslliurar d’això. El protocol, certament, és el que diu, però estaria en desacord perquè em sembla absolutament absurd que se’ls faci anar al menjador i a sobre és molt més feixuc perquè no és el mateix que estar a la cel·la o infermeria sense accés a la possibilitat de veure el menjar.’

L’última hora de la vaga de fam. Tota la informació sobre la protesta

Pina, que també és advocat de Josep Rull, ha dit que el seu client ‘no descarta’ d’unir-se a la vaga de fam i que ‘ha d’acabar de meditar-ho’. ‘M’estic preparant per si prenc la decisió’, va dir Rull a Pina, segons que explica l’advocat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb