‘Famílies per El Palau’, el grup de pares de l’institut el Palau de Sant Andreu de la Barca que defensa els professors assenyalats per haver parlat a classe dels fets de l’1 d’octubre han llegit un manifest per donar suport tant al professorat de l’institut com a l’alumnat.

‘Necessitem que els joves puguin créixer amb llibertat de pensament i expressió, amb esperit crític i respectuós davant la diversitat d’opinions sobre qualsevol tema acadèmic, personal i social que pugui aparèixer a classe’, diu el manifest.

El grup de pares també vol destacar ‘que a cap escola ni institut de Sant Andreu de la Barca s’adoctrina’ i dóna la raó al Síndic de Greuges, que considera que l’assumpte s’hauria d’haver gestionat des del propi institut.

El grup de pares també rebutja la ‘presència continuada dels mitjans de comunicació al voltant de l’institut’. ‘Tampoc no acceptem que s’instrumentalitzi l’insitut per part de ningú amb cap finalitat que no sigui l’estrictament educativa’, afegeixen.

Podeu escoltar ací el manifest sencer: 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]