Featured Video Play Icon

La campanya ‘Mallorca Lliure!’ va fer el seu primer acte públic el dijous a Manacor per a presentar públicament els seus objectius.  La ciutadania pretén d’analitzar el panorama polític actual de l’illa, els límits de la seva autonomia, els reptes del futur i els greuges històrics. Amb aquesta iniciativa, ‘Mallorca Lliure!’ vol aconseguir de crear un nou estatus polític basat en debats públics que tractin els reptes i els problemes de l’illa.

L’acte va tenir el suport dels antics batlles de Manacor, Antoni Pastor i Miquel Oliver. Pastor va dir que tenia la sensació que el Consell, la primera institució pròpia de Mallorca, interessava molt poc a la societat. Oliver va assenyalar que, pel que feia a la sobirania, potser no havien d’anar a demanar finançament a l’estat espanyol, sinó que havien de cercar unes altres vies. A l’acte també hi va assistir la glosadora Maribel Servera, que va dirigir unes paraules en vers als assistents amb què va animar els ciutadans a passar de les reflexions a les accions.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]